Canickauniverset

Canicka er et kreativt og farverigt univers


Læs her på siden om alle de muligheder du har for at få lidt flere farver ind i din hverdag.

Mit motto er nemlig " Kulør skal der til "

Mulighederne er mange

Begrænsningerne få

Hos Canicka kan du få alt til din egen personlige stil - uanset størrelse eller ønsker

Alt til din personlige stil

 

Canicka giver dig muligheden for at sammensætte din personlige stil. Her finder du færdigsyede unika-kjoler, mulighed for at designe din egen kjole, holde kjoleaftner for veninderne og købe mode-sko og accessories der passer til.

 

Canicka, Rosita Toft, Kjole, art-sko

Design din egen kjole

Få en unik kjole

 

Om du vælger at besøge mig i mit værksted/butik i Hammerum , eller møder mig ude til en kjoleaften, har jeg altid 40-50 færdige kjoler, som kan bruges til inspiration, prøves på, tages udgangspunkt i og se detaljer på. derudover vil jeg altid stå parat med råd og vejledning , så du kan få din helt egen kjole , præcis efter dine ønsker. Jeg har 500-700 forskellige stofprøver som du kan vælge imellem , samt bånd, knapper og spænder, så det er kun fantasien der sætter grænser. 

ART-forhandler

 

Komforten skyldes årelang erfaring med opbygning af den anatomisk korrekte læst og et godt samarbejde med anatomiske institutter i Spanien.

 

Designet er letgenkendeligt, som kun ART kan designe det. Somme tider vildt og spansk, andre gange smukt på den enkle måde, men altid typisk ART og med den lille orange stjerne.

 

ART blev grundlagt af en lokal spansk familie med en årelang tradition for skoproduktion og design.Den første kendte ART model var en kraftig bjergstøvle med en Vibram-sål, som i dag stadig vækker følelser og minder hos ART fans. Den var et godt eksempel på de værdier, som ART stod for i begyndelsen: ungt design med kant og humor.I de forløbne år har ART gennemgået mange faser for at nå frem til de værdier, som vi kender og elsker ART for i dag: komfort, design og innovation.

Innovation er et omdrejningspunkt for ART, både i designet, hvor materialer blandes og arkitektur og kunst inspirerer og i produktionen, hvor miljøhensyn står øverst og naturens egne materialer anvendes.

Køb sko med god samvittighed

 

Du kan med god samvittighed og stolthed bære dine ART favoritter: Skindet er vegetabilsk garvet, pelsen er et restprodukt fra fødevareproduktion, gummiet er 100% naturgummi, korken er genanvendt, sålerne er opbygget af rester fra produktionen etc. Så ART sko er ikke bare sko.. 

Kjoleaften

Unik aften med veninderne

Hvis DU kan samle 8-15 interesserede kvinder, der har lyst til en mega hyggelig aften blandt kjoler, sko, strømpebukser, shapewear, og masser af stofprøver, bånd og knapper. Så pakker jeg gerne bilen og kommer ud til jer.

Da jeg altid er booket godt op , så sig endelig til i god tid , så vi sammen kan finde en dato der passer.


Hvis i kun er 3-6 personer er det muligt at komme her hos mig en aften. Jeg serverer lidt let og det er ganske gratis .

Hvis i ønsker Tapas og bobler koster det 125,- pr. person

Copyright @ All Rights Reserved